Organizacija Europskog prvenstva u Zadru impresionirala predstavnike EKF-a

U sklopu priprema za Europsko seniorsko prvenstvo u karateu i parakarateu koje će biti održano od 8. do 12. svibnja u Zadru održan je inspekcijski posjet predstavnika Europske karate federacije (EKF) koji su izrazili iznimno zadovoljstvo dosadašnjom organizacijom.

Posebno su pohvalili rad Hrvatskog karate saveza koji je pokazao izuzetnu stručnost i iskustvo u vođenju Organizacijskog odbora. Savez je vrhunsku organizaciju već dokazao, prije tri godine na Europskom prvenstvu u Poreču, stoga nije iznenađujuće što su predstavnici EKF-a impresionirani dosadašnjim radom i angažmanom.

Dvorana Krešimir Ćosić, koja će biti domaćin ovog prestižnog događaja, pruža izvrsne uvjete za karate, a navedeno je istaknuo i predstavnik službe Mediji Europske karate federacije Sergio Aguilera. Zadovoljstvo domaćinstvo nisu krili ni gradonačelnik grada Zadra Branko Dukić niti predsjednik Hrvatskog karate saveza, glavni tajnik Europske karate federacije i pomoćnik glavnog tajnika Svjetske karate federacije Davor Cipek. Intervjue pogledajte u nastavku, a iste je, uz promo video, moguće i preuzeti klikom na PREUZIMANJE.

Sergio Aguilera (EKF)
Branko Dukić (gradonačelnik grada Zadra)
Davor Cipek (HKS)